Over Deltarisk

Over ons

DeltaRisk heeft maar één missie, namelijk het maximaliseren van de Advieskracht van adviseurs. Dat doet zij door zeer eigentijdse, praktijkgerichte opleidingen te ontwikkelen. De praktijk is meer dan de theorie alleen. Door tijdens doelgerichte traningen 'kennis en kunde' te combineren met adviesvaardigheid, ontstaat een onderling sterk samenhangend opleidingsniveau.

Ons aanbod
Wij geven groepstrainingen. Inschrijving geschiedt op individuele basis. Na de training kan iedere deelnemer binnen zijn of haar organisatie aan de slag. Incompany trainingen zijn inhoudelijk hetzelfde als de groepstrainingen, maar worden verzorgd binnen jouw organisatie en kunnen worden toegespitst op eventuele specifieke wensen. Incompany trainingen zijn mogelijk vanaf 5 deelnemers.  

Docenten
Onze docenten zijn ervaren in zowel het vakgebied als het verzorgen van trainingen. Dat heeft als voordeel dat de theorie tijdens de training wordt gekoppeld aan de praktijk. op een interactieve manier.

Doelgroep
Onze trainingen zijn geschikt voor iedere risico- en verzekeringsadviseur. Daarbij maakt het niet uit of je net begint of al jaren ervaring hebt op dit vakgebied.

Erkende kwaliteit
DeltaRisk staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.In het CRKBO Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.