Missie Deltarisk : Jouw Advieskracht maximaliseren!

DeltaRisk biedt de enige échte praktijkopleiding

Iedereen die het écht wil, kan een professionele risico- en verzekeringsadviseur worden. Een adviseur die het verschil maakt. Iemand die excelleert!

In risicomanagementtrainingen of -opleidingen leren adviseurs met name theoretische en risico-technische diepgang. Dat is ook belangrijk. Sterker nog, theoretische risico- en verzekeringskennis vormen de basis voor een risicoadvies.
Maar hoe maak je vervolgens de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk? Waarbij je als adviseur daadwerkelijk en ‘live’ bij de ondernemer aan tafel zit. En je het integrale risicoanalysetraject wilt doorlopen dat resulteert in een professioneel risicoanalyserapport. Want dáár gaat het om.
Een ondernemer zit niet te wachten op een ‘abstract, theoretisch gesprek over risicomanagementmodellen’. Maar het moet wel gebeuren. Alleen in een andere vorm en op een andere manier, waarbij je de ondernemer meeneemt in jouw verhaal, waardoor jouw advies zijn waarheid weerspiegelt. Maar ook hier weer, hoe doe je dat nu?

Er is in toenemende mate behoefte aan structuur en ondersteuning tijdens dit traject. Dat merken we dagelijks in onze adviespraktijk op dit gebied.
Veel trainingen bieden in onze beleving in onvoldoende mate soelaas, want ‘the day after’ dient de praktijk zich weer aan. En ‘in het echt is het dan toch weer anders’ en raken we vaak onbedoeld het overzicht en de structuur weer kwijt. 

Klik hier om meer te lezen over onze Masterclass-opleiding.